nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Retourneren

Spijt van uw aankoop? Geen probleem bij CadeauGadget.nl. Bij ons staan kwaliteit, garantie en service hoog op het lijstje. U hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, die ingaat op de dag van ontvangst van het product. U hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

CadeauGadget.nl vergoedt al uw betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door CadeauGadget.nl in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u CadeauGadget.nl de herroeping meldt. Tenzij CadeauGadget.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag deze wachten met terugbetalen tot deze het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cadeaugadget.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u het door u aangeschafte product wilt retourneren dient u onderstaande formulier voor herroeping in te vullen en op te sturen aan klantenservice@cadeaugadget.nl.

U kunt daarna kostenloos een retourlabel afdrukken. De link naar dit retourlabel vindt u in de email met de track & trace code die u hebt ontvangen toen het pakket aan u verstuurd werd.

Plak dit label vervolgens op het pakket en lever het pakket in bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt.
 

Bijlage I: Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

-          Aan:         
CadeauGadget.nl
Batostraat 38
3813 LK Amersfoort

klantenservice@cadeaugadget.nl

 

-          Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

 

-          Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

-          [Uw naam]

 

-          [Uw adres]

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.