nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zakelijke klanten

Grote afname:

Heeft u producten gezien waarvan u een groot aantal wilt afnemen (>10)? CadeauGadget.nl geeft korting tot wel 10% of meer op een grotere afname van producten. Laat ons weten wanneer u uiterlijk de producten nodig heeft en wij gaan ons uiterste best doen om de producten op tijd te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@cadeaugadget.nl.

Nieuwe producten:

Bent of kent u een leverancier van leuke cadeaus of gadgets en passen de producten in ons assortiment? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers en de nieuwste gadgets! Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie over misschien wel ons toekomstige assortiment. Stuur een mail naar info@CadeauGadget.nl en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Mogelijkheden en samenwerking:

Voor CadeauGadget.nl is elk idee een mogelijkheid.

Wilt u bijvoorbeeld:

  • - Een prijsvraag organiseren en bent u daarvoor op zoek naar originele prijzen? CadeauGadget.nl heeft hier ervaring in en staat open voor verzoeken.
  • - Een artikel schrijven over CadeauGadget.nl? Hier werken wij graag aan mee en zijn bereid om de nodige informatie aan te leveren.
  • - Een product of producten beoordelen uit onze webshop? In overleg zouden wij het product u kunnen opsturen waardoor deze door uzelf beoordeeld kan worden.
  • - Een product van ons op uw site plaatsen in de vorm van een speciale aanbiedingen? Wij van CadeauGadget.nl bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Niets is te gek en twijfel niet om een e-mail sturen naar info@CadeauGadget.nl.