nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Fleur je huis op met onze woondecoratie voor in en om het huis.
Bezig met laden...
Gesmolten klok
€ 13,95
Touw Vaas wit
€ 14,95
Voetbal badmat
€ 11,95
-41%
Wiskunde klok
Wiskunde klok
€ 16,95 € 28,95

De schoonheid van je huis kan je accentueren met mooie  toevoegingen in de vorm van woondecoratie. Jouw voorkeur bepaalt daarin sterk het uiterlijk van je huis.

Bij het aankleden van je huis is het belangrijk om van tevoren te kijken naar de beschikbare woonruimte en hoe je daarvan het beste gebruikt maakt. Gebruik de aanwezige ruimte wijs en creatief. Met een bescheiden bedrag en wat verbeeldingskracht is het mogelijk om de look en feel van je huis volledig te veranderen. Een kleine verandering van kleuren en structuur van de muren brengt al grote verandering aan je interieur.

Hier volgen een paar toevoegingen aan je nieuwe interieur:

Bloemenvaas

Bloemenvazen zijn een belangrijk onderdeel van de meeste interieurs. Een bloemen vaas hoeft niet saai te zijn. Kijk maar eens bij onze speciale vazen.

Wandklokken

Een klok doet meer dan alleen de tijd weergeven, het is ook een belangrijke aanvulling op  je interieur. CadeauGadget heeft een selectie aan bijzondere klokken.

Verlichting

Naast de standaardverlichting kan je ook sfeerverlichting toevoegen in de vorm van kaarsen en kaarsenhouders om tijdens de donkere dagen je huis sfeer te geven.